maanantai 22. marraskuuta 2010

Day 07- your bestfriend

Ystävyys on enemmän kuin kaveruus. Kavereita voi olla useita, mutta todellisia ystäviä saattaa olla vain muutamia tai ehkä vain yksi. Toisille riittää yksi sydänystävä, toisilla hyviä ystäviä voi olla joka sormelle. Olipa ystävien lukumäärä mikä tahansa, tärkeintä on, että suhde sisältää luottamusta ja kunnioitusta toiseen ihmiseen. Ystävä hyväksyy sinut hyvine ja huonoine puolinesi. Hänen kanssaan voit jakaa niin ilot kuin surutkin. Ystävä on se, jolle haluaa ensimmäisenä kertoa niin hyvät kuin huonotkin uutiset. Hyvä ystävyyssuhde kantaa läpi elämän ja antaa voimia, tukea ja kannustusta vaikeissakin tilanteissa. Hyviin ihmissuhteisiin kannattaa panostaa.
Opiskelupaikan ja asuinpaikan muuttuessa yhteydenpito ystäviin jää usein puhelimen ja sähköpostin varaan. Nämä kaukoystävät ovat tärkeitä, vaikka heitä tavataan entistä harvemmin.
Ystävät ovat yksi elämämme tärkeimpiä asioita. Itsenäiseen aikuisuuteen kuuluu kuitenkin myös yksinäisyyttä ja kyky olla yksin. Joskus voi tuntea itsensä yksinäiseksi, vaikka ympärillä olisi paljon ystäviä. Toiset taas nauttivat yksinolosta eivätkä edes tunnu kaipaavan jatkuvaa seuraa ja sosiaalista toimintaa.

                                                        (http://www.nyyti.fi/tietoa/ystavyys-ja-yksinaisyys/)

Oli pakko ottaa vähän valmista juttua tähän..Itselläni on muutama erittäin hyvä ystävä..En osaa luokitella heistä vain YHTÄ PARASTA YSTÄVÄÄ..Minulla on lapsuusajan ihana ystävä, kouluaikaisia hyviä ystäviä ja aikuisiän rakkaita ystäviä. Olen niin onnellinen ystävistäni. Kavereitakin on todella monta. Joskus tuntuu että arvostanko heitä tarpeeksi..pidänkö heitä tarpeeksi arvossa? Ovatko he vain itsestäänselvyys? Muutettuani kauas pois nuoruusmaisemista, lapsen saaminen ja vanheneminenkaan ei ole saanut heitä katoamaan..uusia on tullut ja toivon vielä lisääkin tulevan.
Olen myös yrittänyt olla hyvä ystävä ystävilleni. Pidän parhaana puolenani kuuntelemisen taitoa..Minulle voi kertoa ilot kuin surutkin!
Ihanaa kun on YSTÄVIÄ!!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti