tiistai 15. helmikuuta 2011

Pyykkitummu

Pesin tänään monta koneellista pyykkiä, sitä tuli muutossa niin paljon että vieläkin kone laulaa..ja oli meillä vieraitakin ihan monta päivää..sekin tuottaa rummulle töitä. Huomasin tykkääväni pyykkihommista. Sulkeudun pienenpieneen kylppäriin, täytän ja tyhjennän, viikkaan ja "rapsautan"..ja kaiken tämän ihan omassa rauhassa..omaa aikaa...Toisinaanhan (useinmitenaina) jaloissa pyörii tuo pieni rakas riiviö, jonka kanssa taistelemma nappuloiden herruudesta, kuka saa ja koska painaa virta nappulaa. Minä pyrin aina voittamaan. Toissa päivänä lapsi meni liian pitkälle ja nappasi hampailla kiinni äitin kädestä..ei kovaa mutta tarkoituksena tuhma kuitenkin..voi voi voi...olin itse kova puremaan (pienenä siis), purin hoitopoikaa otsaan niin kovaa että jälki jäi..anteeksi.
Huomasin juuri päivittäväni naamakirjaan tyyliin blogi...mitähän ne kaikki "puolitutut" ajattelevat kun lukevat että saan kylmiä väreitä leipämainoksesta (tekee siis niin kovasti mieli oivallusleipää että ihan kanattaa...)ja kerron muutenki IHAN hassuja juttuja siellä..oh hoh...
Enpä tiedä tästäkään jutusta..tuntuu että näin iltalla tulee tekstiä, eikä aina niin kauheen viisastakaan.. Taidan vetäytyä soffalle..on polttomenoillaan..ohjelmien poltto..kaikki ihanat hömppä ohjelmat levylle ettei tule suru puseroon jos boxi kosahtaa (näin kävi juuri eräälle ystävälleni) (tästä tunnistaa tv-orjan)..no nii..hei hei sitten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti