keskiviikko 16. helmikuuta 2011

More movies..

RARE EXPORTS

Rare Exports sijoittuu lyhytelokuvien tapahtumia edeltävään aikaan.[5] Elokuvan tapahtumat saavat alkunsa, kun Korvatunturilla kaivauksia tekevä amerikkalainen tiederetkikunta saa selville tunturin olevan todellisuudessa ikivanha hautakumpu ja aikovat räjäyttämällä avata haudan saadakseen käsiinsä sen sisällä olevan salaisuuden.

Korvatunturin ovat saamelaiset kasanneet kivestä ja purusta tuhansia vuosia sitten vangitakseen joulupukin, joka oli suututtanut heidät. Nyt retkikunta on kuitenkin päästänyt tämän valloilleen ja läheisessä kylässä tapahtuu kummallisia asioita. Kymmenet porot on tapettu ja teurastamossa työskentelevän Rauno (Jorma Tommila) ja tämän poika Pietari (Onni Tommila) ovat menettäneet näistä saatavat rahat. Susia epäillään syylliseksi tähän, mutta Pietari ymmärtää ystävänsä Juuson (Ilmari Järvenpää) pilkanteosta huolimatta, että tekeillä on jotain pahempaa... (www.wikipedia.fi)

Annan tälle elokuvalle **

---------------------------------------------------------
THE SOCIAL NETWORK

The Social Network on draamaelokuva yhteisöpalvelu Facebookin perustamisesta ja sen perustajista. Elokuvan ohjasi David Fincher ja käsikirjoitti Aaron Sorkin.[1] Elokuva pohjautuu Ben Mezrich'n 2009 julkaistuun kirjaan The Accidental Billionaires. Facebookin perustajaa, Mark Zuckerbergia, näyttelee Jesse Eisenberg. Muissa rooleissa näyttelevät muun muassa Brenda Song, Andrew Garfield, Justin Timberlake, Max Minghella, Rooney Mara ja Armie Hammer.

 

Annan tälle elokuvalle ***

----------------------------------------------
KOKOVARTALOMIES

MIES, VARTALO, ÄÄNI. YHDEN MIEHEN KOKO ILLAN STAND UP SOOLO ESITYS

Suomi, tuo maa, jossa niin kauniina siintää maisemat, tunturit, laaksot, purot, porot, liito-oravat, turnipsit, marjat, hedelmät, majavat ja niin edelleen. Tervetuloa seuraamaan esitystä, jolla ei ole mitään tekemistä edellisten asioiden kanssa.
Kokovartalomies on seikkailu, jossa ratsastetaan valkealla ratsulla läpi yllättävien hetkien ja koomisten, iloisien tunnetilojen. Tämän retken oppaana toimii Sami Hedberg, joka kehottaa teitä ”eksymään niin kuin ette olisi koskaan eksyneet”. (http://www.koomikot.com/kiertueet/sami_hedberg_kokovartalomies_show)

Annan tälle elokuvalle *****
(juu, sairasmieleni)
--------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti