maanantai 23. elokuuta 2010

Elokuva viikonloppu

huomaa että syksy tulossa..

AVIO-ONNEA MORGANEIDEN TAPAAN
Did You Hear about the Morgans?
 
Hilpeän komedian keskipisteessä on menestyksekäs Manhattanilla asustava pariskunta, Meryl ja Paul Morgan (Sarah Jessica Parker ja Hugh Grant), joiden likimain täydellisessä elämässä on vain yksi pieni kauneusvirhe - heidän romahtamispisteessä oleva avioliittonsa. Rypyt rakkaudessa eivät kuitenkaan ole mitään siihen verrattuna, mitä heillä on vielä edessään: he sattuvat todistamaan kylmäverisen murhan ja joutuvat itsekin palkkatappajan tähtäimeen. Todistajiaan suojellakseen FBI lennättää Morganit hektisestä New Yorkista uinuvaan maalaiskaupunkiin Wyomingiin, ja niin heidän rapautuva avioliittonsa uhkaa mennä Kalliovuorilla lopullisesti kiville… paitsi että uusi kännykätön elämä tarjoaa heille vihdoinkin mahdollisuuden hidastaa tahtia ja sytyttää rakkaus uuteen roihuun - jos he vain malttavat tarttua tilaisuuteen!

Annan tälle elokuvalle **

--------------------------------------------------------------------------------------------------

VIINIÄ KEITTIÖSSÄ
Je l'aimais
Yksi yö, Pierre jakaa kipeimmän salaisuutensa poikansa vaimon kanssa, joka on juuri tullut miehensä jättämäksi. Salaisuus, joka on kummitellut hänen mielessään 20 vuoden ajan ja joka on tehnyt hänestä sen miehen joka hän on nyt – niin hyvässä kuin pahassa. Salainen rakkaus Mathildeen, naiseen jota hän ei seurannut, vaan valitsi helpomman tien. Yksi yö, ja opimme tuntemaan miehen, joka ei uskaltanut, elämäntarinan.


Annan tälle elokuvalle **

-----------------------------------------------------------------

PIENTÄ SÄÄTÖÄ
It´s Complicated

Komedia rakkaudesta, avioerosta ja kaikesta niiden välillä.
Jane (Meryl Streep) on kolme aikuisen lapsen äiti, omistaa menestyvän leipomoravintolan Santa Barbarassa ja on - kun avioerosta on kulunut kymmenen vuotta - sopuisissa väleissä ex-miehensä, asianajaja Jaken (Alec Baldwin) kanssa. Vaan kun Jane ja Jake ovat reissussa poikansa valmistujaisissa, heidän välillään alkaakin yllättäen pieni säätö. Viaton ateria yhdessä muuttuu joksikin jota ei voinut kuvitellakaan - suhteeksi. Koska Jake on uusissa naimisissa huomattavasti nuoremman Agnessin (Lake Bell) kanssa, Jane onkin nyt, kaikista maailman asioista, toinen nainen.
Keskellä heidän uudistunutta romanssiaan on Adam (Steve Martin), arkkitehti joka on palkattu uusimaan Janen keittiö. Adam, joka toipuu omasta avioerostaan, alkaa ihastua Janeen, mutta huomaa pian tulleensa osaksi kolmiodraamaa.
Pitäisikö Janen ja Jaken mennä elämässään eteenpäin vai onko rakkaus oikeasti ihanampaa toisella kerralla? Se on... monimutkaista.

Annan tälle elokuvalle ***

-----------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti