torstai 31. toukokuuta 2012

KSM-rinki vol3.

Kolmas kierros.. Tällä kertaa materiaalit toimitti: LUMITUULIA kiitos haastavasta materiaalista, sillä en ole koskaan käyttänyt "kakkupaperia" enkä kangaspitsiä, toki mieli on tehnyt, mutta kätköistäni ei sellaisia (vielä) löydy..ensin ajattelin että peace of cake..mutta eipäs ollutkaan.. Ihana oli pähkäillä uusia näkökulmia..(itse kun käytän mielestäni niin minimaalisesti materiaaleja)..

Tässä siis materiaalit:


ja minun tuotokseni


mukana rinkeilemässä tietenkin myös: ANSU & APRIS
3 kommenttia:

 1. Kivasti olet sommitellut kortin ja hienosti käytit materiaaleja. Minä puolestani tein todella minimilastisen kortin eilen. Ja kuvastasi huomasin, että mulla olikin timangit jääneet kuoreen :) Mutta lisäillään ne sitten toiseen korttiin näistä materiaaleista. Mielenkiinnolla jään odottelemaan ensi viikon materiaaleja. Nopsaan on taas aika lentänyt.

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja niin ihana sommittelu! Loistavaa materiaalien käyttöä.
  Rinkien ihanuus on nähdä erilaisia tuotoksia samoista matskuista. Vaikeus, kun käy katsomassa muiden tuotoksia ennen oman valmistumista, ettei tee samankaltaista. Seuraavaksi suunnittelin tekeväni tuon kolmannen kortin ja sitten jään innolla odottamaan viimeisiä matskuja. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno sommitelma tarpeista:) Sinisen ystävänä tykkään myös väreistä:))

  VastaaPoista