perjantai 25. maaliskuuta 2011

Lisää elokuvia

                                                       Rabbit hole

Beccan (Nicole Kidman) ja Howien (Aaron Eckhart) nelivuotias poika on kuollut tapaturmaisesti kahdeksan kuukautta sitten. Koiran perässä ajotielle ja suoraan auton alle rynnänneen lapsen poismeno on lyönyt vanhemmat tuskasta polvilleen.

Milloin on aika jatkaa elämää? Miten kohdata arjen rutiineista versovat lukemattomat muistot? Miten antaa anteeksi koiralle, nuorukaiselle ratin takana ja lopulta itselleen? Mitä jättää taakseen ja mitä ottaa mukaansa huomiseen – Rabbit Holen kysymykset kumpuavat kivusta, jota sitä kokemattoman voi olla vaikea ymmärtää. (http://www.mtv3.fi/viihde/arvostelut/elokuva.shtml/1276359/rabbit-hole---takaisin-elamaan)
Elokuvalle ****
----------------------------------------------------

Kielletty hedelmä

 Suomalainen vuonna 2009 valmistunut Dome Karukosken ohjaama ja Aleksi Bardyn käsikirjoittama elokuva.

Elokuva kertoo kahdesta vanhoillislestadiolaisesta nuoresta tytöstä Raakkelista ja Mariasta, jotka lähtevät kesäksi Helsinkiin kokeilemaan erilaista elämää kuin mihin ovat tottuneet. Maalaistalossa, isossa lestadiolaisperheessä kasvaneet tytöt saavat kokea millaiselta vapaus tuntuu. Elokuva on kasvutarina ja kuvaus elämänvalinnoista uskonnollisuuden ja vapauden ristipaineessa.
(http://fi.wikipedia.org/wiki/Kielletty_hedelm%C3%A4_(elokuva)

Elokuvalle **
-------------------------------------------------------

500 Days of summer

Toivoton romantikko Tom Hansen (Gordon-Levitt) kirjoittaa työkseen onnittelukortteja. Yllättäen hän rakastuu kauniiseen Summer Finniin (Deschanel), jolta ei kuitenkaan saa odottamaansa vastakaikua kestävän suhteen solmiakseen. Nuorenparin yhdessäolo päättyykin runsaan vuoden kuluttua, ja Tom palaa muistoissaan heidän viettämiinsä viiteensataan päivään löytääkseen syyn suhteen epäonnistumiseen.
(http://fi.wikipedia.org/wiki/500_Days_of_Summer)
Elokuvalle ***
----------------------------------------------------------

Itse Ilkimys
Animaatio

Suomenkieliset äänet
Ville Haapasalo - Gru
Kristiina Brask - Margo
Tuuli Inkinen - Edith
Maria Takaki - Agnes
Reino Nordin - Vektori
Pertti Sveholm - Herra Perkins
Rinna Paatso - Neiti Hattie
Jarmo Koski - Tohtori Nefario
Leena Uotila - Grun äiti 
Elokuvalle ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti