lauantai 9. lokakuuta 2010

Lokakuu

Olimme lapsen kanssa lomalla, Ihanaa! Mutta oli ihanaa palata myös kotiin, syksy on saapunut, lehdet tippuneet puista, tuulee ja on kylmä. Tykkään kynttilöistä, olenkin joka ilta poltellut niitä. Ostin eilen uuden lyhdyn, olen niin hurahtanut valkoiseen, haluisinkin sellaisen kauniin valkoisen kodin (vaikkakin lapsi on vasta 8kk ja aloittaa ihan kohta sotkemaan kaikki paikat)...
Olimme eilen kirppiskierroksella, löysin lapselle paljon muumijuttuja (okei,itsellenihän ne ovat myös).. Muumitalon, muumikirjoja, muumilakanat ja kynäpurkiksi muumipurkki.
Pitäisi miettiä tulevaisuuttakin, koska mennä töihin ( tai tähän aikaa varmaan miettiä että mistä töitä..) On mulla vetämässä yksi juttu, mutta raaskinko viedä vielä pienen palleroni hoitoon?? Toisaalta kodinhoitotuella ei pitkälle pötkit..ei ole kiva olla "köyhä". Tulen kyllä hyvin vähällä toimeen, sillä eletään mitä on ja mihin on varaa..sen olen oppinut jo lapsuudesta!!! Olisi se silti ihanaa jos olisi varaa joskus vähän luksukseenkin ja blingblingiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti